ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ – ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ…

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1.

Επικοινωνήστε μαζί μας και περιγράψτε μας τι τύπο ιστοσελίδας χρειάζεστε και τι αναμένετε από αυτήν.
info@factorysites.net

2.

Βασιζόμενοι στις παρεχόμενες πληροφορίες, θα πραγματοποιήσουμε την ανάλυση και θα υποδείξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστοσελίδας (επιλογή πλατφόρμας, γλώσσας προγραμματισμού, τύπου βάσης δεδομένων κλπ.).

3.

Στη συνέχεια, θα λάβετε μια επίσημη προσφορά για τη δημιουργία της ιστοσελίδας, βασισμένη στις αρχικές σας ανάγκες (ώστε να αποφευχθεί η πληρωμή άσκοπων προσθηκών).

4.

Θα εξετάσετε την προσφορά που σας έχουμε στείλει βασισμένη στις προτιμήσεις σας και εφαρμόζοντας ό,τι έχουμε κανονίσει (ελπίζουμε για θετική απάντηση).

5.

Ξεκινάμε την υλοποίηση της ιστοσελίδας (αγορά domain, hosting, συλλογή υλικού για την ιστοσελίδα, προγραμματισμός, εγκατάσταση της ιστοσελίδας, SEO, δοκιμές και ενεργοποίηση).

6.

Μόλις δημιουργήσουμε και αναρτήσουμε την ιστοσελίδα σας, είστε ο απόλυτος κάτοχός της - για πάντα (χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση απέναντί μας, εκτός αν επιθυμείτε υπηρεσίες βελτιστοποίησης και συντήρησης της ιστοσελίδας).

ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ! Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Γι' αυτό επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε περισσότερα απ' ό,τι περιμένετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το πακέτο hosting προσφέρεται δωρεάν μαζί με την ιστοσελίδα για το πρώτο έτος (η τρέχουσα αξία είναι 20€ ανά έτος) και μετά από αυτό θα πρέπει να πληρωθεί είτε σε εμάς είτε σε κάποιον άλλο (μπορείτε να μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας όπου επιθυμείτε, χωρίς καμία περιοριστική διάταξη).


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αγοράζετε το domain μόνοι σας (εκτός αν ήδη διαθέτετε ένα), ώστε να αποφεύγουμε οποιεσδήποτε δυνητικές επιπλοκές όσον αφορά την ιδιοκτησία του domain (μόλις το αγοράσετε, γίνεστε ο ιδιοκτήτης του, αντίθετα αν το αγοράσει κάποιος άλλος για εσάς, μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε βάρος σας).

Αν δεν είστε βέβαιοι για τον τύπο ιστοσελίδας που χρειάζεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν συμβουλευτική σύσκεψη!

info@factorysites.net
factorysites

Pogledaj!