ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ~ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΕ BYTES!

Αν αποφασίσατε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα, τότε κάνατε τη σωστή απόφαση! Ένας ολόκληρος στρατός πιθανών πελατών σας περιμένει!

Σας προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:

1) Δημιουργία μιας static ιστοσελίδας *

(δημιουργία ιστοσελίδας βασισμένης σε HTML, CSS, JS)

2) Δημιουργία δυναμικής ιστοσελίδας ** CMS ιστοσελίδες με data bases: 

Joomla, WordPressPHP,  CSS, JS, MySQL
(προηγμένες ιστοσελίδες όπου έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε πραγματικό χρόνο μόνοι σας, με αρκετή ευκολία, μέσω ενός πίνακα ελέγχου και περιβάλλοντος παρόμοιου με το WORD).

3) Δημιουργία Web shop

Presta Shop, Magento, Open Cart
(πλήρως αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα που διαχειρίζονται λίστες αποθεμάτων, αυτόματα δημιουργούν και αποστέλλουν προσφορές, δημιουργούν εντολές αποστολής και τιμολόγια, ...)


* Static ιστοσελίδες
Οι static ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες προγραμματισμένες έτσι ώστε το περιεχόμενό τους να μην ενημερώνεται συχνά, ή και ποτέ κατά τη διάρκεια της ύπαρξής τους, και οποιαδήποτε αλλαγή απαιτεί βασικές δεξιότητες προγραμματισμού (εργασία σε HTML, CSS, JS κλπ.).

** Δυναμικές ιστοσελίδες
Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι ιστοσελίδες προγραμματισμένες να 'αντλούν' δεδομένα από τη βάση δεδομένων και ανεξάρτητα στοιχεία της σελίδας για να τα εμφανίσουν σε μια ιστοσελίδα όταν το ζητάτε κάνοντας κλικ. Είναι κατάλληλες για ιστοσελίδες όπου το περιεχόμενο χρειάζεται να ενημερώνεται συχνά ή να συμπληρώνεται, όπως για παράδειγμα ένα πορταλ ειδήσεων, φόρουμ και άλλες ιστοσελίδες όπου νέο περιεχόμενο μπορεί να βρεθεί κάθε μέρα, ώρα ή ακόμη και λεπτό. Αυτές οι ιστοσελίδες είναι εύκολες για τη διαχείριση του περιεχομένου, δεν απαιτούν προγραμματισμό, και είναι πιο δημοφιλείς και προβαλλόμενες από τις στατικές. Επομένως, είναι πιο συχνές στο διαδίκτυο.

Σε γενικές γραμμές για τις ιστοσελίδες...

Μια ιστοσελίδα είναι μια ομάδα ιστοσελίδων που συνδέονται αμοιβαία και αποτελούν ένα συνολικό σύνολο.

Μια ιστοσελίδα είναι ένα σύνολο πληροφοριών που μπορείτε να προβάλετε ή να διαβάσετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας έναν περιηγητή που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας. Συνήθως περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αποτελούνται κυρίως από κείμενα και εικόνες, τα οποία διακοσμούνται μέσω του σχεδιασμού ιστοσελίδας, ενώ ορισμένες περιλαμβάνουν ήχους ή αρχεία βίντεο.

Για να γίνει η ιστοσελίδα σας ορατή στο διαδίκτυο, πρέπει να καταχωρίσετε έναν τομέα (domain).

Για να τοποθετήσετε την ιστοσελίδα σας κάπου στο Διαδίκτυο (εάν δεν χρησιμοποιείτε τους δικούς σας διακομιστές), πρέπει επίσης να νοικιάσετε ένα ΠΑΚΕΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (hosting).

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε: Η πρώτη δημόσια ιστοσελίδα εμφανίστηκε το 1991. Δημιουργήθηκε από τον Tim Berners-Lee, και το αρχικό αντίγραφο της μπορείτε να το δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: δείτε εδώ. (original: Wikipedia)

Συγγραφέας: Αλέξανδρος, FactorySites!